|
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| KÖSEKÖY | ||
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
DoNJuAN
Misafir
Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2007 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() Konu: Kemençe KursuGönderim Zamanı: 10/Aralık/2007 Saat 22:59 |
|
ArKADAŞLAR KEMENCE KURSU İÇİN 20 KİŞİ ARANIYOR İLGİLENENLER BURAYA CEVAP YAZABİLİRLER
Düzenleyen Yönetici - 29/Eylül/2008 Saat 15:03 |
|
|
|
|
agasarli_omer
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16/Mart/2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 16/Mart/2008 Saat 19:34 |
|
selam ben ömer cok istiyorum kurs almayı ama ya uzak oluyor yada zaman uymuyor
|
|
|
cepni
|
|
|
|
|
osman4141
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27/Eylül/2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 27/Eylül/2008 Saat 19:50 |
|
benda istiyrum arkadaşş
|
|
|
|
|
oinan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 06/Aralık/2008 Saat 13:08 |
|
kemençe kursu almayı bende istiyorum.İzmit merkezde oturuyorum.Bana bu imkanı sağlarsanız teşekkür ederim. |
|
|
|
|
FuRKaN41
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2009 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 21/Ocak/2009 Saat 21:46 |
|
bende çok ama çok kemençe kursu almak istiorum ben araştırdım kursu yokmuş fakat 15-20kişi toplanıp dilekçe verirse açılırmış hadi hayırlısı ben siteyi takip etçem sizde edin!!! |
|
|
|
|
FuRKaN41
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 17/Ocak/2009 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 21/Ocak/2009 Saat 21:49 |
|
Lütfn arkadaşlarınza çevrenize bildirin toplanıp açtıralım bu kursu! |
|
|
|
|
baymudi61
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03/Şubat/2009 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 03/Şubat/2009 Saat 02:09 |
|
ÇAYKARALIYIM VE KEMENÇE ÇALMAK İSTİYORUM,BİZ ÖGRENELİMKİ COCUKLARIMIZ TORUNLARIMIZ BU KÜLTÜRÜ UNUTMASIN SADECE DİNLEMEKLE OLMUYOR ÇALMAYIDA ÖGRENMELİ...BU KONUYA DİKKAT CEKİYORUM KURS ACILDIGI TAKDİRDE ONLARCA GENC OLARAK BASVURU YAPACAGIZ...BU KÜLTÜRÜ ÇALARAK DEVAM ETTİRMELİYİZ...
|
|
|
çaykaralı mütahit malik....
|
|
|
|
|
yavuz bayrak
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 06/Şubat/2010 Saat 23:43 |
|
bnde kocaelı merkezde oturuorm kemence calmayı cok ıstıorm
|
|
|
|
|
Yönetici
YÖNETİCİ
FORUM YÖNETİCİSİ Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 643 |
![]() Gönderim Zamanı: 09/Şubat/2010 Saat 15:03 |
|
Arkadaşlar bildiğiniz üzere KO-MEK'te kurslarımız talebe göre açılmaktadır. Kemençe kursu için talep olmadığından dolayı daha önce bu kurs açılmamıştır.
Ancak talep olması halinde yönetimimiz tarafından kursun açılması için gereken çalışmanın yapılacağını belirtmek isteriz.
Kurslarımıza size yakın bir Kurs Merkezimizden şahsen başvuruda bulunabilirsiniz.
|
|
|
|
|
yavuz bayrak
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06/Şubat/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 14/Şubat/2010 Saat 01:20 |
|
way arkadas kımse yok mu actıralım artık su kursu
|
|
|
|
|
salambarlar
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2009 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 19/Haziran/2010 Saat 16:15 |
|
ARKADAŞLAR BENDE ÖĞRENMEK İSTİYORUM.kurs tarıhı başvurusu ıcın bana maille bilgi verırsenız bende varım.Saygılar. Hakan Ide Address: h.sen@brisa.com.tr
|
|
|
|
|
karelmon
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 19/Haziran/2010 Saat 20:36 |
|
hele bak bende varım olu olmadan olmaz |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|