|
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| GEBZE | ||
Konu: NEY |
|
| Yazar | Mesaj |
|
hicran
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22/Mart/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Konu: NEYGönderim Zamanı: 22/Mart/2010 Saat 14:39 |
|
ARKADAŞLAR LÜTFEN NEY KURSUNA GİTMEK İSTEYEN ADINI YAZSIN ÇÜNKÜ KİŞİ AZLIĞINDAN KURS AÇILMIYOR. :(
|
|
|
|
|
ferhatevski
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 02/Haziran/2010 Saat 21:49 |
|
bende gitmek istiyorum acaba yenimalle darıca yı falan birleştirsek açılırmı
|
|
|
|
|
reyhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 01/Temmuz/2010 Saat 01:47 |
|
bende cookk istıyorum eger aclırsa mutlaka maıl atın r-meral@ hatta bı kac arkdasım bıle ıstıyoo lutfen acınn :((
Düzenleyen reyhan - 01/Temmuz/2010 Saat 01:48 |
|
|
|
|
accord
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() Gönderim Zamanı: 02/Temmuz/2010 Saat 21:06 |
|
arkadas lar goruyorum kı artık neyzenler cogalmaya baslamıs ve bir sınıfı doldurabılırız her kez en yakın komek subesıne basvurusunu yapsın 15 kısı olunca ortak noktada bır sınıf verebılırler
|
|
|
YIKMAK YAPMAK GIBI INSANA SEREF MI VERIR? EMIN OL ONU EN ÇULPA HERIFLER DE BECERIR,ISTE SÜLEYMANIYE IKI IRGAT YIKMAYA YETISIR,AMA HAYDI YAP DESEN,BIR SULTAN SÜLEYMAN'LA BIR MIMAR SINAN GEREKIR.."
|
|
|
|
|
ömeRELz
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 23/Temmuz/2010 Saat 18:24 |
|
başVuru yapan Ve Sonuç ALan arkdaşLar varmı ?
|
|
|
|
|
h@S@n
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2010 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2010 Saat 14:08 |
|
Merhaba, Bu tür kurslar İlyas Bey vergi dairesinin yanındaki merkezde açılıyormuş. Şuan için önkayıt yapıyorlar. İlgilenenler önkaydı yaptırırsa daha çabuk sonuç alabiliriz. Düzenleyen h@S@n - 25/Ağustos/2010 Saat 14:10 |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|