|
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| İLİMTEPE | ||
Konu: Sevmesini Bilenlere |
|
| Yazar | Mesaj |
|
cetinalkan
Forum Şefi
Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 122 |
![]() Konu: Sevmesini BilenlereGönderim Zamanı: 18/Mayıs/2008 Saat 16:16 |
|
içimi bir bilsenn...
içimde koca bir dünya taşıyorum.. benim dünyam paylaşılabilir. ![]() bu dünyayı seninle paylaşabilirim. senin dünyanıda paylaşabilirim. ona yer açabilirim.. benim olmanıı... elimi tutmanı.... sana şöyylee sarılıp uyumayı istiyorum... seni kocamannn seviyorummmm. seninle olunca keyfime diyecek yok.... hayır... beni yüz üstü bırakıp gidemezsinnn. ![]() peki öyle olsun..hoşçakal. ![]() Düzenleyen Yönetici - 02/Haziran/2008 Saat 08:25 |
|
|
|
|
dilos_88
Forum Şefi
Kayıt Tarihi: 16/Nisan/2008 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 183 |
![]() Gönderim Zamanı: 18/Mayıs/2008 Saat 16:53 |
|
|
|
|
Her tercih aslında bir vazgeçiştir...
|
|
|
|
|
yeşigözlü
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2008 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 01/Haziran/2008 Saat 19:45 |
|
süper olmuş hocam çoook teşekür ederiz
|
|
|
BAHAR SÜDEMER
|
|
|
|
|
Yönetici
YÖNETİCİ
FORUM YÖNETİCİSİ Kayıt Tarihi: 07/Aralık/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 643 |
![]() Gönderim Zamanı: 02/Haziran/2008 Saat 08:25 |
|
Çok güzel olmuş eline sağlık.
|
|
|
|
|
§µPµ®G£§îZ_©âDî
Forum Şefi
Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
![]() Gönderim Zamanı: 22/Aralık/2008 Saat 16:59 |
|
çok yaratıcı olmuşş paylaşım için teşekkürlerr
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|